Novo u Galabern jedinstveni Tecar aparat

Novo u Galabern jedinstveni Tecar aparat. Uskoro ce se ponuda aparata u firmi Galabern prosiriti i bice moguce kupiti Tecar aparat, sa najsavremenijim karakteristikama.


Aparat Huber 360

Firma Galabern je upravo registrovala aparat Huber 360 kod Agencije za lekove i medicinska sredstva Republike Srbije. Od sada je moguce i u Srbiji nabaviti najnoviji aparata za neuromisicnu rehabilitaciju. HUBER360, predstavlja jedinstvenu motorizovanu platformu sa meračima sile sa preko 300 protokola za rehabillitaciju pacijenata koje uključuju..


Pozivnica za seminar

Poštovani, ovim putem želimo da Vas pozovemo da prisustvujete jednodnevnom seminaru pod pokroviteljstvom naše firme Galabern, koja je generalni zastupnik za Srbiju američkog proizvodjača opreme DJO global, koja u svom sastavu ima firme kao sto su Chattanooga, Ormed, Donjoy, Aircast.  Seminar je besplatan i vezan je za terapiju laserom visoke snage, Huber 360 aparatom, RPW shockwave aparatom.


Aparati za fizikalnu terapiju

Zastupništo i servis medicinske opreme

+
team01

Aparati za fizikalnu terapiju

Chattanooga kao deo DJO GLOBAL familije je najveći svetski proizvodjač rehabilitacione opreme za tretman mišićno-skeletnih, neuroloških i poremečaja mekih tkiva

team02

Aparati za neurologiju

Neurofiziološke elektrodijagnostike (EEG/Poligrafija, polisomnografija, video EEG, holter EEG, elektromioneurografija)

team03

UZ aparati dijagnosticki bezicni i portabilni

Diagnostički UZ aparati, Dijagnosticki bezicni UZ aparati bezični i portabilni


team04

TECAR

Fisiowarm je najnaprednija i najefikasnija tecar aparatura na tržištu za tretman osteoartikularni poremećaja i poremećaja perifernog nervnog sistema