Preko 14 godina saradnje sa nemačkim prozvodjačem uredjaja za neurofiziološku dijagnostiku, SIGMA MEDIZIN TECHNIK Gmbh, rezultiralo je velikim brojem zadovoljnih korisnika.
EEG i EMNG aparati pod brendom NEUROWERK su Vam dostupni u sledećim opcijama :

EMNG

Sa 2 ili 4 kanala pojačala omogućuju kompletnu dijagnostiku igleni EMG, EMG pregled signala i export funkcija, kvantitativna EMG analiza, kompletni neurografski pregledi, SEP, VEP, AEP, jednostuki ili dvostruki električni stimulator za colllission test itd...

Kombinovani aparati za EEG i EMNG u okviru jedne radne stanice

 

EMNG1
EMNG1
EMNG2
EMNG2
EMNG3
EMNG3
EMNG4
EMNG4
EMNG5
EMNG5

 

Logički korisnički softver i visoka 24-bitna ADC konverzija omogućuje visok kvalitet signala i logički redosled operacija prilagodjen pregledu, a postoji mogućnost i kreiranja sopstvenih programa.
JEDINSTVENA BAZA PODATAKA ZA EEG i EMNG preglede Vam omogućuju da na jednom aparatu imate kompletnu listu pregleda pacijenata kako za EEG tako i EMNG preglede.  
EEG EXPORT funkcija Vam omogućuje da prenesete odredjeni EEG na bilo koji eksterni medijum
(USB memorja, eksterni disk) i da jedan ili više pregeda prikažete na bilo kom računaru.
EMG VIDEO funkcija Vam omogučuje pregled EMG signala i da isti izvezete na eksterni medijum i prikažete na bilo kom računaru novije generacije.  

Redovne obuke kao i veliki broj instalacija pružio nam je odlično praktično znanje iz dijagnostičkih metoda iz oblasti neurofiziologije koje nam omogućuju da Vam obezbedimo dobru obuku za korišćenje i da maksimalno iskoristite potencijal aparata.

Za više informacija, molim Vas da nas kontaktirate.

Aparati za fizikalnu terapiju

Zastupništo i servis medicinske opreme

+
team01

Aparati za fizikalnu terapiju

Chattanooga kao deo DJO GLOBAL familije je najveći svetski proizvodjač rehabilitacione opreme za tretman mišićno-skeletnih, neuroloških i poremečaja mekih tkiva

team02

Aparati za neurologiju

Neurofiziološke elektrodijagnostike (EEG/Poligrafija, polisomnografija, video EEG, holter EEG, elektromioneurografija)

team03

UZ aparati dijagnosticki bezicni i portabilni

Diagnostički UZ aparati, Dijagnosticki bezicni UZ aparati bezični i portabilni


team04

TECAR

Fisiowarm je najnaprednija i najefikasnija tecar aparatura na tržištu za tretman osteoartikularni poremećaja i poremećaja perifernog nervnog sistema